book cover
Fitness i Napolitanke Mateja Klemenčić
book cover
Pročitaj odlomak

Fitness i Napolitanke

Mateja Klemenčić

Ciljate na idealnu građu tijela kako biste je ukrasili dizajnerskim krpicama koje za nju planirate kupiti i tražite instant-rješenje za skidanje brojka s vage ili struka? Naišli ste na pravu knjigu za vas, jer brz i lak način do toga je… gotovo uvijek prodavanje magle. Ali ono što u ovoj knjizi može

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 216
Dimenzije 15x21

Sažetak knjige

Ciljate na idealnu građu tijela kako biste je ukrasili dizajnerskim krpicama koje za nju planirate kupiti i tražite instant-rješenje za skidanje brojka s vage ili struka? Naišli ste na pravu knjigu za vas, jer brz i lak način do toga je… gotovo uvijek prodavanje magle. Ali ono što u ovoj knjizi možete pronaći puno je vrijednije: savjeti za prihvaćanje same sebe i upute za stvaranje zdravih navika i prijateljskog odnosa prema vlastitome tijelu. Mateja Klemenčić uvodi nas u djelo kritiziranjem nerealnih standarda ljepote koje nam Hollywood i njihovi glumci konstantno nameću, a koji su najčešće teško održivi. I ona se sama našla kao žrtva fizički i psihički štetnih trendova, zapela u vrtlogu isprobavanja raznih dijeta i treninga, gubljenja i dobivanja kilograma ne bi li zadovoljila neki nametnuti ideal, da bi naposlijetku pronašla izlaz iz tog beskonačnog ciklusa. Naslov Fitness i napolitanke sugerira dualnost problematike kojom se knjiga bavi, no ne očekujte da ćete slušati o čarobnim receptima naglog mršavljenja, ubrzavanju metabolizma i čudotvornim čajevima koji sagorijevaju vaše naslage umjesto vas. Ova knjiga napisana je da vam pokaže da niste sami i usput pruži nit vodilju prema zdravijem životu i sretnijem stanju uma izlaganjem misaonih vježbi kojima ćete osvježiti svjetonazor i shvatiti što je u životu zaista važno.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Alegria knjiga
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789534883051
Dimenzije: 15x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?