book cover
Drama darovita djeteta Alice Miller
book cover
Pročitaj odlomak

Drama darovita djeteta

Potraga za samim sobom

Alice Miller

Knjiga Drama darovita djeteta upućuje na važnost proživljavanja istinskih osjećaja tijekom odrastanja. Ne dobije li dijete priliku proživjeti svoje osjećaje, ono će razviti brojne obrambene mehanizme koji će imati ulogu braniti njegovu emocionalnu napuštenost u ranoj dječjoj dobi. Autorica nas u knj

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 143
Dimenzije 12x21,5

Sažetak knjige

Knjiga Drama darovita djeteta upućuje na važnost proživljavanja istinskih osjećaja tijekom odrastanja. Ne dobije li dijete priliku proživjeti svoje osjećaje, ono će razviti brojne obrambene mehanizme koji će imati ulogu braniti njegovu emocionalnu napuštenost u ranoj dječjoj dobi. Autorica nas u knjizi vodi u potragu za zaboravljenim djelićem sebe te nas ohrabruje da kroz sposobnost tugovanja proživimo ono što nam je nekada bilo zabranjeno. Na taj načim oživljujemo vlastitu istinu i postajemo slobodni.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Cosmos knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Suzana Požega
ISBN-13: 9789534807286
Dimenzije: 12x21,5
Ilustrator: Goran Lelas
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?