book cover
Dječak, krtica, lisica i konj Charlie Mackesy
book cover
Pročitaj odlomak

Dječak, krtica, lisica i konj

Charlie Mackesy

Britanski ilustrator, umjetnik i autor Charlie Mackesy u ovoj modernoj basni i kroz stotinu crno-bijelih ilustracija istražuje univerzalne ljudske vrijednosti. Znatiželjan djecak, pohlepna krtica, oprezna lisica i i mudar konj ispricat ce vam pricu o prijateljstvu, o teškim vremenima i podijeliti sv

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 128
Dimenzije 16,5x21,5

Sažetak knjige

Britanski ilustrator, umjetnik i autor Charlie Mackesy u ovoj modernoj basni i kroz stotinu crno-bijelih ilustracija istražuje univerzalne ljudske vrijednosti. Znatiželjan djecak, pohlepna krtica, oprezna lisica i i mudar konj ispricat ce vam pricu o prijateljstvu, o teškim vremenima i podijeliti svoje pripovijetke o strahu, ranjivosti, brižnosti, nadi i ljubavi. Blagost, poeticnost i talent izviru iz ovog nevjerojatnog djela koje ce vas podsjetiti na važnost prijateljstva i ljudske topline, i torte! Zajednicke avanture i razgovori ova cetiri prijatelja prepuni su životnih lekcija koje ce povezati citatelje svih doba.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Planetopija d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Edo Popović
ISBN-13: 9789532574555
Dimenzije: 16,5x21,5
Ilustrator: Charlie Mackesy
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?