Dječak, krtica, lisica i konj
0

Dječak, krtica, lisica i konj

Charlie Mackesy

Britanski ilustrator, umjetnik i autor Charlie Mackesy u ovoj modernoj basni i kroz stotinu crno-bijelih ilustracija istražuje univerzalne ljudske vrijednosti. Znatiželjan djecak, pohlepna krtica,...

20,57 €

Sažetak knjige

Britanski ilustrator, umjetnik i autor Charlie Mackesy u ovoj modernoj basni i kroz stotinu crno-bijelih ilustracija istražuje univerzalne ljudske vrijednosti. Znatiželjan djecak, pohlepna krtica, oprezna lisica i i mudar konj ispricat ce vam pricu o prijateljstvu, o teškim vremenima i podijeliti svoje pripovijetke o strahu, ranjivosti, brižnosti, nadi i ljubavi. Blagost, poeticnost i talent izviru iz ovog nevjerojatnog djela koje ce vas podsjetiti na važnost prijateljstva i ljudske topline, i torte! Zajednicke avanture i razgovori ova cetiri prijatelja prepuni su životnih lekcija koje ce povezati citatelje svih doba.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Planetopija d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532574555

16.5x21.5cm

Tvrdi uvez

2020.

128

Edo Popović

Charlie Mackesy

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje