book cover
101 priča iz Eko taksija Ljubica Uvodić Vranić
book cover
Pročitaj odlomak

101 priča iz Eko taksija

Ljubica Uvodić Vranić

Nakon serijala psiholoških priručnika o unapređenju odnosa s bliskim osobama, autorica sada nudi jednostavno štivo koje na prijateljski i pristupačan način govori kako u životu rješavati situacije koje nas ponekad izluđuju. Kroz zanimljive priče vozača taksija daje promišljene i inspirativne komenta

Format Meki uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 159

Sažetak knjige

Nakon serijala psiholoških priručnika o unapređenju odnosa s bliskim osobama, autorica sada nudi jednostavno štivo koje na prijateljski i pristupačan način govori kako u životu rješavati situacije koje nas ponekad izluđuju. Kroz zanimljive priče vozača taksija daje promišljene i inspirativne komentare.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Udruga Petkom u 5
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789539511539
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?