100 stvari koje se promjene kada postaneš mama
0

100 stvari koje se promjene kada postaneš mama

Postoji najmanje 100 stvari koje će se promijeniti u tvojem životu, a vjerojatno ti mnoge nisu ni pale na pamet. Sve ti je još pomalo neobično i naravno da ima napornih trenutaka, ali prvi dani s...

8,90 €

Sažetak knjige

Postoji najmanje 100 stvari koje će se promijeniti u tvojem životu, a vjerojatno ti mnoge nisu ni pale na pamet. Sve ti je još pomalo neobično i naravno da ima napornih trenutaka, ali prvi dani s bebom prožeti su nevjerojatno snažnim i iznimno lijepim osjećajima i neprocjenjivo su životno iskustvo.<br>

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Naša djeca d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533028170

12.5x16.5cm

Tvrdi uvez

2021.

96

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje