(Skoro) sve što znam do sad
0

(Skoro) sve što znam do sad

Andrea Andrassy

Ova knjiga sadrži (skoro) potpunu listu svega što sam naučila u mom kratkom životu. Pitanje je, zašto bi vas to trebalo zanimati? Zato što se u ovoj knjizi nalazi odgovor na sudbonosno pitanje: što...

17,12 €

Sažetak knjige

Ova knjiga sadrži (skoro) potpunu listu svega što sam naučila u mom kratkom životu. Pitanje je, zašto bi vas to trebalo zanimati? Zato što se u ovoj knjizi nalazi odgovor na sudbonosno pitanje: što Petar Grašo zaista kaže kada pjeva „godine prolaze, dvadeset i…“ Kako to znam? Pa pitala sam ga. U prvih trideset sekundi nakon što sam ga upoznala. No, nećemo o mojim užasnim sposobnostima ćaskanja, ono što treba biti bitno jest kako posjedujem talent da saznam sve što je drugima neugodno pitati. Ukoliko se odlučite upustiti u ovu kaotičnu listu mog (bes)korisnog znanja, saznat ćete ne samo Grašinu najčuvaniju tajnu, već i hrpu drugih stvari poput kako sačuvati dostojanstvo kada vas mama cijelo djetinjstvo šiša na „kahlicu“, kako ne tetovirati stvari koje će vam biti neugodno pokazati na plaži, kako prepoznati da vas netko pokušava nagovoriti da glumite u filmu za odrasle, ili kako razgovarati sa novinarima bez da vaša najgluplja izjava ne završi u naslovnici. Ovo su neki kratki primjeri naj(bes)korisnijih stvari koje morate znati. Ako želite potpunu listu, ona vas čeka u knjizi. Dobro došli, ili za one koji ipak nisu spremni primiti ovakav volumen znanja, dobro otišli.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Stilus knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533720081

13.5x20.5cm

Meki uvez

2022.

412

-

-

Galerija slika

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?