Uništi dnevnik
2

Uništi dnevnik

Keri Smith

Sigurno ste nekad poželjeli voditi dnevnik, ali vam nije išlo redovito ispunjavanje stranica. Sada je pred vama fantastično zabavan način da zabilježite svakodnevicu – svaka stranica ove originalne...

13,14 €

Sažetak knjige

Sigurno ste nekad poželjeli voditi dnevnik, ali vam nije išlo redovito ispunjavanje stranica. Sada je pred vama fantastično zabavan način da zabilježite svakodnevicu – svaka stranica ove originalne knjige daje vam ideje kako je najljepše možete uništiti. Da, uništiti.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Fokus komunikacije d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533490250

14.5x20.5cm

Meki uvez

2016.

240

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?