book cover
Prijatelji Kelsey Miller
book cover
Pročitaj odlomak

Prijatelji

Ona o seriji Friends

Kelsey Miller

Knjiga istražuje zašto je serija postala popularna i daje odgovor na još važnije pitanje – zašto je još uvijek popularna (prema podacima američkog CableTV.com, Prijatelji su bili najgledanija serija u SAD-u tijekom karantene za vrijeme pandemije koronavirusa). Knjiga je prepuna intervjua, anegdota i

Format Meki uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 181
Dimenzije 17x25

Sažetak knjige

Knjiga istražuje zašto je serija postala popularna i daje odgovor na još važnije pitanje – zašto je još uvijek popularna (prema podacima američkog CableTV.com, Prijatelji su bili najgledanija serija u SAD-u tijekom karantene za vrijeme pandemije koronavirusa). Knjiga je prepuna intervjua, anegdota iza scene i zapaženih zvijezda koje su privukle pozornost.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Rockmark d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Rebeka Vujasinović
ISBN-13: 9789538292088
Dimenzije: 17x25
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?