book cover
U početku bijaše pivo Dalibor Antunović
book cover
Pročitaj odlomak

U početku bijaše pivo

Gomila zanimljivosti o tvom omiljenom piću

Dalibor Antunović

Kratke priče i mnoštvo ilustracija o najvažnijem piću u povijesti ljudskog roda. Knjiga Dalibora Antunovića koju svaki ljubitelj napitka od hmelja treba imati na svojim policama. Jeste li znali da se pivo radi i od banana, da su nekada babice rodiljama davale posebno jako pivo kao anestetik, kao i d

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 150
Dimenzije 17x24

Sažetak knjige

Kratke priče i mnoštvo ilustracija o najvažnijem piću u povijesti ljudskog roda. Knjiga Dalibora Antunovića koju svaki ljubitelj napitka od hmelja treba imati na svojim policama. Jeste li znali da se pivo radi i od banana, da su nekada babice rodiljama davale posebno jako pivo kao anestetik, kao i da puževi uglavnom vole pivo pa ga zato vrtlari koriste kako bi očuvali svoje biljke? Upravo se takve zanimljivosti nalaze u knjizi "U početku bijaše pivo" dizajnera, ilustratora i animatora Dalibora Antunovića. Na 150 stranica Antunović je spojio svoje dvije strasti - stripove i pivo, a rezultat je knjiga koju će rado prelistati svaki pivopija, ali i svi oni koji o pivu ne znaju puno, a žele na zabavan način nešto i naučiti.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Dabionica, obrt za dizajn, vl. Dalibor Antunović
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789535025207
Dimenzije: 17x24
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?