Svaki dan
0

Svaki dan

Matejka Buča

Nakon godina smišljanja, improviziranja i iskušavanja, Matejka Buča donosi nam kompilaciju od 115 najboljih recepata za jela koje ni jedan član njene obitelji još nije odbio jesti! U ovoj osobnoj...

28,00 €

Sažetak knjige

Nakon godina smišljanja, improviziranja i iskušavanja, Matejka Buča donosi nam kompilaciju od 115 najboljih recepata za jela koje ni jedan član njene obitelji još nije odbio jesti! U ovoj osobnoj kuharici u kojoj se prožimaju Bučina kulinarska strast i obiteljski život pronaći ćete najbolje savjete kako postići da okusni pupoljci svakog člana vašeg kućanstva budu zadovoljeni! Matejka Buča nije profesionalni kuhar, no njena predanost kuhanju i želja da uči od boljih od sebe iznjedrila je ovu kuharicu namijenjenu svakome tko želi usavršiti svoje kulinarsko umijeće. U njoj ćete pronaći sve, od najhranjivijeg doručka, grickalica za djecu koju mogu nositi u vrtić i u školu, do brzih obroka za cijelu obitelj, no ni svečane prilike nisu izostavljene! Ni jedan rođendan, obiteljsko okupljanje ni blagdan neće ostati bez svog recepta koji će oduševiti svakog gosta. Svi recepti su popraćeni detaljnim objašnjenjima koja su usavršavana godinama, te sadrže sastojke koje su nam svima dostupni. I za kraj, ili za početak, ova knjiga je tu da vam izmami osmijeh na lice – jer hrana je radost, a kuhati za sebe i za one koje volite je užitak i veselje. Prisjetite se toga svaki dan.- Matejka Buča

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Studio Koohinja d.o.o.

Hrvatski jezik

9789534952900

21x26cm

Tvrdi uvez

2021.

320

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje