book cover
Službena Harry Potter kuharica Nepoznati autor
book cover
Pročitaj odlomak

Službena Harry Potter kuharica

Slane i slatke čarolije

Nepoznati autor

Kolačići kod Hagrida? Možda metlobojska pogača u čast pobjede Gryffindora? Takva, i još četrdesetak drugih slanih i slatkih jela, napokon su kod vas za samo par zamaha čarobnim štapićem! Dvadeset godina nakon premijere prvog filma serijala koji je začarao cijeli svijet, prva i jedina službena kuhari

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 128

Sažetak knjige

Kolačići kod Hagrida? Možda metlobojska pogača u čast pobjede Gryffindora? Takva, i još četrdesetak drugih slanih i slatkih jela, napokon su kod vas za samo par zamaha čarobnim štapićem! Dvadeset godina nakon premijere prvog filma serijala koji je začarao cijeli svijet, prva i jedina službena kuharica iz svijeta Dječaka-Koji-Je-Preživio stigla je u svijet bezjaka - odobrena magičnim pečatom same J. K. Rowling. Munjolike pogače, pitice-bundevice, keksi oblika Gryffindorova mača i tajne pošiljke Nicholasa Flamella samo su neke od slastica koje vas čekaju zatvorene iza ovih magičnih korica. Knjiga također sadrži i nutritivne podatke svakog jela, a prepuna je i veganskih te vegetarijanskih opcija!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Lumen izdavaštvo d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Marko Maras
ISBN-13: 9789533421728
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?