book cover
Bistro Apetit Christian Cabalier
book cover
Pročitaj odlomak

Bistro Apetit

Recepti iz najboljeg hrvatskog restorana

Christian Cabalier

Christian Cabalier, Austrijanac, Habsburgovac, koji nas nije pokorio, ali nas je itekako osvojio. Christian i njegov Bistro Apetit vratili su nam vjeru u onu našu staru, najzagrebačkiju hranu, za koju smo i zaboravili da smo je prigrlili iz krajeva iz kojih i sam dolazi. U ovoj kuharici naći ćete re

Format Meki uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 199
Dimenzije 20x23,5

Sažetak knjige

Christian Cabalier, Austrijanac, Habsburgovac, koji nas nije pokorio, ali nas je itekako osvojio. Christian i njegov Bistro Apetit vratili su nam vjeru u onu našu staru, najzagrebačkiju hranu, za koju smo i zaboravili da smo je prigrlili iz krajeva iz kojih i sam dolazi. U ovoj kuharici naći ćete recepte za vrhunska jela iz njegovog nagrađivanog restorana.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Rolanad Mihaljinec
ISBN-13: 9789533133126
Dimenzije: 20x23,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?