book cover
100 recepata Rene Bakalović
book cover
Pročitaj odlomak

100 recepata

50 obično neobičnih, 50 neobično običnih

Rene Bakalović

Rođen 1954. u Maglaju, kod kuće. uz nazočnost pretjerano vesele babice. Na istoj adresi iz pozicije puzanja u uspravni stav podiže se uz štednjak na drva na kojem kuha baka. U susjedstvu, tetin štednjak je na struju što shvaća kad ga strese. Šok strujnog udara nije ga spriječio da i dalje prčka oko

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2009
Broj stranica 135
Dimenzije 20x23,5

Sažetak knjige

Rođen 1954. u Maglaju, kod kuće. uz nazočnost pretjerano vesele babice. Na istoj adresi iz pozicije puzanja u uspravni stav podiže se uz štednjak na drva na kojem kuha baka. U susjedstvu, tetin štednjak je na struju što shvaća kad ga strese. Šok strujnog udara nije ga spriječio da i dalje prčka oko štednjaka. "Kuha" od najranijih dana. Brižni su roditelji pedagoški primjereno ushićeni prvim Reneovim "receptima". Obitelj se neprestano seli. Rene stječe najrazličitija gastronomska iskustva. Spoznaja daje kulinarstvo medij sarmi ranja bila je sudbinska. Razmišlja o tome da se profesionalno posveti kuharstvu, no medijska kuhinja privlačnija mu je od profesionalne. Kao ugostitelj uvijek bi oduševio i potom bankrotirao. Prve gastro-kolumne objavljene su mu u "Poletu" potkraj sedamdesetih. Taj ga žurnalistički žanr sve više privlači i konačno mu se u medijskom smislu potpuno posvećuje. Danas surađuje u raznim tiskanim i elektronskim medijima. Sustavno radi na promociji hrvatske gastronomije u svijetu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789537701550
Dimenzije: 20x23,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?