book cover
100 mitova o hrani Veljko Barbieri
book cover
Pročitaj odlomak

100 mitova o hrani

200 legendarnih recepata

Veljko Barbieri

Autor nastavlja na svoj jedinstveni način pripovijedati veliku gastronomsku priču ovog planeta kroz kulinarska i hedonistička ljudska nagnuća, kroz legendarne recepte prožete povijesnim pripovijetkama. Brojni su se mitovi, ponekad kao okosnicom, ponekad kao usputnim dijelom, koristili upravo kulinar

Format Meki uvez
Godina izdanja 2008
Broj stranica 344
Dimenzije 16,5x20,5

Sažetak knjige

Autor nastavlja na svoj jedinstveni način pripovijedati veliku gastronomsku priču ovog planeta kroz kulinarska i hedonistička ljudska nagnuća, kroz legendarne recepte prožete povijesnim pripovijetkama. Brojni su se mitovi, ponekad kao okosnicom, ponekad kao usputnim dijelom, koristili upravo kulinarskim i hedonističkim ljudskim nagnućima, s jasnom namjerom da nas povežu s božanskim i nadnaravnim. Veljko Barbieri ne prepričava samo te mitove nego donosi i recepte jela koja su nekad jeli besmrtnici i junaci, ali koja žive i danas.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789531210164
Dimenzije: 16,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?