Meditacije
0

Meditacije

Marko Aurelije

Vodič za dobar život najplemenitijeg rimskog cara

9,95 €

Sažetak knjige

Jedini rimski car koji je ujedno bio i filozof, bez ikakvih namjera da ih učini javnima, Marko Aurelije je iza sebe ostavio Meditacije; iznimnu kolekciju misli i reflekcija o samom sebi i svijetu koji ga je okruživao. U njima se jasno vide napori i unutarnje borbe cara koji pokušava proniknuti u bit samog sebe i svemira u kojem se nalazi. Meditacije su pisane za Aurelijeve vlastite potrebe, vjerojatno ni ne sluteći da stvara jedno od najvećih filozofskih djela svih vremena: zbirku mudrosti koja nadilazi prostor i vrijeme, koja ujedinjuje ljudsko iskustvo u zajedničke napore za poboljšanjem i koja će stoljećima nastaviti inspirirati generacije careva, kraljeva, državnika, mislioca i tragača za istinom.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Planetopija d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532573596

11x17cm

Meki uvez

2017.

-

Petar Vujačić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje