book cover
Mala knjiga stoicizma Jonas Salzgeber
book cover
Pročitaj odlomak

Mala knjiga stoicizma

Jonas Salzgeber

Koliko dugo ćeš čekati prije nego počneš zahtijevati najbolje od sebe?-Epiktet. Kako pronaći radost? Oporaviti životnu snagu? Kako se suočiti sa strahom? Nositi sa smrću voljene osobe? Kako izdržati bujice repetitivnih i depresivnih misli i kako se uzdići na njih? Dok se akademski svijet gotovo više

Format Meki uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 264
Dimenzije 14,8x22

Sažetak knjige

Koliko dugo ćeš čekati prije nego počneš zahtijevati najbolje od sebe?-Epiktet. Kako pronaći radost? Oporaviti životnu snagu? Kako se suočiti sa strahom? Nositi sa smrću voljene osobe? Kako izdržati bujice repetitivnih i depresivnih misli i kako se uzdići na njih? Dok se akademski svijet gotovo više uopće ne bavi ovim pitanjima, upravo su ona bila centralna za drevne filozofske škole koje su poučavale umijeću življenja, i to življenja dobrog života! Ovaj pregled stoičkih misli govori o tome kako prevladati strašne oluje života, kako učiniti sebe boljima i koračati svijetom nedirnuti izvanjskim. Bezvremenska mudrost koja osvježava duh i osnažuje um sadržana u ovoj knjižici savršen je suputnik za sve one koji sutra žele biti bolji nego što su bili jučer.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Planetopija d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Matija Pospiš
ISBN-13: 9789532574364
Dimenzije: 14,8x22
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?