Arhitektura sreće
0

Arhitektura sreće

Alain De Botton

Zapravo nam djela dizajna i arhitekture govore o vrsti života kakav bi se najprimjerenije odvijao oko njih i u njima. Ona nam pričaju o izvjesnim raspoloženjima koja žele potaknuti i podržati u...

22,56 € (169,98 kn)

Sažetak knjige

Zapravo nam djela dizajna i arhitekture govore o vrsti života kakav bi se najprimjerenije odvijao oko njih i u njima. Ona nam pričaju o izvjesnim raspoloženjima koja žele potaknuti i podržati u svojim stanovnicima. Dok se brinu da nam bude toplo i pomažu nam na mehanički način, ona nas istodobno pozivaju i da budemo ljudi određenog soja. Ona govore o vizijama sreće.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Udžbenik HR d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532322033

14x23cm

Meki uvez

2008.

241

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?