book cover
Arhitektura sreće Alain De Botton
book cover
Pročitaj odlomak

Arhitektura sreće

Alain De Botton

Zapravo nam djela dizajna i arhitekture govore o vrsti života kakav bi se najprimjerenije odvijao oko njih i u njima. Ona nam pričaju o izvjesnim raspoloženjima koja žele potaknuti i podržati u svojim stanovnicima. Dok se brinu da nam bude toplo i pomažu nam na mehanički način, ona nas istodobno poz

Format Meki uvez
Godina izdanja 2008
Broj stranica 241
Dimenzije 140x230

Sažetak knjige

Zapravo nam djela dizajna i arhitekture govore o vrsti života kakav bi se najprimjerenije odvijao oko njih i u njima. Ona nam pričaju o izvjesnim raspoloženjima koja žele potaknuti i podržati u svojim stanovnicima. Dok se brinu da nam bude toplo i pomažu nam na mehanički način, ona nas istodobno pozivaju i da budemo ljudi određenog soja. Ona govore o vizijama sreće.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Udžbenik HR d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 140x230
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?