book cover
Vodič u investiranje Robert T. Kiyosaki
book cover
Pročitaj odlomak

Vodič u investiranje

U što ulažu bogati, a siromašni i srednja klasa ne

Robert T. Kiyosaki

Investiranje znači različite stvari različitim ljudima. U stvari, postoje različite vrste investiranja za bogate, siromašne i srednju klasu. Vodič bogatog oca u investiranje je dugoročni vodič za sve one koji žele postati bogati investitori i ulagati u investicije bogatih. Kao što kaže naslov, to je

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 496
Dimenzije 13x20

Sažetak knjige

Investiranje znači različite stvari različitim ljudima. U stvari, postoje različite vrste investiranja za bogate, siromašne i srednju klasu. Vodič bogatog oca u investiranje je dugoročni vodič za sve one koji žele postati bogati investitori i ulagati u investicije bogatih. Kao što kaže naslov, to je vodič i ne daje nikakva jamstva… kao što ni moj bogati otac meni nije dao nikakva jamstva… samo vodstvo. Svi možemo imati tri vrste financijskih planova: sigurnost, udobnost i bogatstvo. Vodič bogatog oca u investiranje je pogled iznutra na financijski plan poduzetnika čiji je cilj bogatstvo. Robert T. Kiyosaki Vodič u investiranje otkrit će vam: osnovna pravila investiranja bogatog oca, smanjenje rizika u investiranju, 10 investitorskih kontrola prema bogatom ocu, pretvorbu zarađenog prihoda u pasivni prihod i prihod od vrijednosnica i filozofiju vrhunskog investitora.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Katarina Zrinski d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Nebojša Buđanovac
ISBN-13: 9789532360394
Dimenzije: 13x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?