Financije i dobro društvo
0

Financije i dobro društvo

Robert J. Shiller

Knjiga odgovara na pitanja: Kako je financije kao znanost, kao praksu i kao izvor ekonomskih inovacija moguće iskoristiti za promicanje ciljeva dobrog društva? Kako financije mogu promicati slobodu,...

48,08 €

Sažetak knjige

Knjiga odgovara na pitanja: Kako je financije kao znanost, kao praksu i kao izvor ekonomskih inovacija moguće iskoristiti za promicanje ciljeva dobrog društva? Kako financije mogu promicati slobodu, blagostanje, jednakost i ekonomsku sigurnost? Kako možemo demokratizirati financije kako bi bile uspješnije u svom djelovanju za odbrobit svih nas? U ovoj važnoj i suvremenoj knjizi Shiller poručuje da financije moramo ponovo staviti u službu općih interesa umjesto da ih osuđujemo.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mate d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532462272

18x21cm

Meki uvez

2015.

304

Katica Bralo

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?