book cover
Financije i dobro društvo Robert J. Shiller
book cover
Pročitaj odlomak

Financije i dobro društvo

Robert J. Shiller

Knjiga odgovara na pitanja: Kako je financije kao znanost, kao praksu i kao izvor ekonomskih inovacija moguće iskoristiti za promicanje ciljeva dobrog društva? Kako financije mogu promicati slobodu, blagostanje, jednakost i ekonomsku sigurnost? Kako možemo demokratizirati financije kako bi bile uspj

Format Meki uvez
Godina izdanja 2015
Broj stranica 304
Dimenzije 18x21

Sažetak knjige

Knjiga odgovara na pitanja: Kako je financije kao znanost, kao praksu i kao izvor ekonomskih inovacija moguće iskoristiti za promicanje ciljeva dobrog društva? Kako financije mogu promicati slobodu, blagostanje, jednakost i ekonomsku sigurnost? Kako možemo demokratizirati financije kako bi bile uspješnije u svom djelovanju za odbrobit svih nas? U ovoj važnoj i suvremenoj knjizi Shiller poručuje da financije moramo ponovo staviti u službu općih interesa umjesto da ih osuđujemo.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mate d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Katica Bralo
ISBN-13: 9789532462272
Dimenzije: 18x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?