book cover
Cijena rata: hrvatski model financiranja Domovinskog rata 1990.-1995. Nepoznati autor
book cover
Pročitaj odlomak

Cijena rata: hrvatski model financiranja Domovinskog rata 1990.-1995.

Nepoznati autor

Znanstveno-istraživacki rad o financiranju ratova sastoji se od dvaju dijelova. U prvom dijelu, "Nastanak i razvoj sustava financiranja ratova", autor analizira povijesna i moderna svjetska iskustva u financiranju ratova na temelju kojih je nastao opći model financiranja ratova. U drugom dijelu, "Pr

Format
Godina izdanja 2013
Broj stranica 317

Sažetak knjige

Znanstveno-istraživacki rad o financiranju ratova sastoji se od dvaju dijelova. U prvom dijelu, "Nastanak i razvoj sustava financiranja ratova", autor analizira povijesna i moderna svjetska iskustva u financiranju ratova na temelju kojih je nastao opći model financiranja ratova. U drugom dijelu, "Prilozi za modeliranje hrvatskih ratnih financija 1990.-1995.", analizira hrvatski model financiranja Domovinskog rata.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Izdavač: Jesenski i Turk
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532224313
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?