book cover
Century of oil Igor Dekanić
book cover
Pročitaj odlomak

Century of oil

Igor Dekanić

Nafta je tijekom 20. stoljeća promijenila cjelokupni pogled na život, a veza između nafte, novca i moći promijenila je svijet. Nafta je postala pokretačka snaga suvremene civilizacije, odigrala je veliku ulogu u političkim i gospodarskim interesima, ratovima i oblikovala svjetsku politiku. Knjiga "S

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format
Godina izdanja 2005
Broj stranica 0

Sažetak knjige

Nafta je tijekom 20. stoljeća promijenila cjelokupni pogled na život, a veza između nafte, novca i moći promijenila je svijet. Nafta je postala pokretačka snaga suvremene civilizacije, odigrala je veliku ulogu u političkim i gospodarskim interesima, ratovima i oblikovala svjetsku politiku. Knjiga "Stoljeće nafte" pokušava odgovoriti na pitanje kako se sve to odvijalo.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Izdavač: Naklada Zadro d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?