book cover
Buffettova načela Robert G. Hagstrom
book cover
Pročitaj odlomak

Buffettova načela

Bezvremenska načela ulaganja za novu ekonomiju

Robert G. Hagstrom

Od svih Buffettovih pratitelja ulaganja u svijetu, Robert Hagstrom autor knjiga Buffettov način, Buffettov Portfolio i drugih možda je i najbolji stručnjak za destilaciju najvažnijih mudrosti, ulaganja i proročanstva Warrena Buffetta. U Buffettovim načelima Hagstrom donosi detaljan pregled Buffettov

Format Meki uvez
Godina izdanja 2008
Broj stranica 288
Dimenzije 13x20

Sažetak knjige

Od svih Buffettovih pratitelja ulaganja u svijetu, Robert Hagstrom autor knjiga Buffettov način, Buffettov Portfolio i drugih možda je i najbolji stručnjak za destilaciju najvažnijih mudrosti, ulaganja i proročanstva Warrena Buffetta. U Buffettovim načelima Hagstrom donosi detaljan pregled Buffettove filozofije 'fokusa investiranja' koju dalje primjenjuje na ulaganja u sektore koje Buffett inače ignorira: tehnologiju i međunarodne zalihe. Uvod u Buffettovu filozofiju ali i prikaz investiranja u nove ekonomije.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Katarina Zrinski d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Nebojša Buđanovac
ISBN-13: 9789532361544
Dimenzije: 13x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?