book cover
Budžetiranje za menadžere Sid Kemp
book cover
Pročitaj odlomak

Budžetiranje za menadžere

Sid Kemp Eric Dunbar

Budžetiranje nije samo zadatak koji trebamo obaviti kako bi odjel financija bio zadovoljan. Planiranje i budžetira¬nje može nam pomoći u vođenju tima k uspjehu. Budžet je više od pukih brojeva. On podupire uspješnost i timski rad vas i vašeg odjela. Pripremajući budžet, osiguravate financije i resur

Format Meki uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 224

Sažetak knjige

Budžetiranje nije samo zadatak koji trebamo obaviti kako bi odjel financija bio zadovoljan. Planiranje i budžetira¬nje može nam pomoći u vođenju tima k uspjehu. Budžet je više od pukih brojeva. On podupire uspješnost i timski rad vas i vašeg odjela. Pripremajući budžet, osiguravate financije i resurse koji su vašem timu potrebni da bi bio uspješan. Upravljate li novcem te dozvolite li ostalim članovima svojeg tima da sudjeluju u donošenju odluka o potrošnji, svoj tim potičete na dobro planiranje, suradnju i rezultate. Ako je vaš tim uspješan, to je uspjeh za vas, ali i vaše poduzeće. „Ovaj priručnik napisan je za neiskusnog menadžera poput mene tada, tek nekoliko godina od završetka fakulteta i s diplomom iz humanističkih znanosti. Volio bih da sam tih dana u rukama imao ovaj priručnik.", autor Sid Kemp.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mate d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ana Rauker
ISBN-13: 9789532463705
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?