Budžetiranje za menadžere
0

Budžetiranje za menadžere

Sid Kemp, Eric Dunbar

Budžetiranje nije samo zadatak koji trebamo obaviti kako bi odjel financija bio zadovoljan. Planiranje i budžetira¬nje može nam pomoći u vođenju tima k uspjehu. Budžet je više od pukih brojeva. On...

27,25 € (205,32 kn)

Sažetak knjige

Budžetiranje nije samo zadatak koji trebamo obaviti kako bi odjel financija bio zadovoljan. Planiranje i budžetira¬nje može nam pomoći u vođenju tima k uspjehu. Budžet je više od pukih brojeva. On podupire uspješnost i timski rad vas i vašeg odjela. Pripremajući budžet, osiguravate financije i resurse koji su vašem timu potrebni da bi bio uspješan. Upravljate li novcem te dozvolite li ostalim članovima svojeg tima da sudjeluju u donošenju odluka o potrošnji, svoj tim potičete na dobro planiranje, suradnju i rezultate. Ako je vaš tim uspješan, to je uspjeh za vas, ali i vaše poduzeće. „Ovaj priručnik napisan je za neiskusnog menadžera poput mene tada, tek nekoliko godina od završetka fakulteta i s diplomom iz humanističkih znanosti. Volio bih da sam tih dana u rukama imao ovaj priručnik.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mate d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532463705

0x0cm

Meki uvez

2018.

224

Ana Rauker

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?