book cover
Bogata žena Kim Kiyosaki
book cover
Pročitaj odlomak

Bogata žena

Knjiga o investiranju za žene: zato što mrzim kad mi se govori što da radim!

Kim Kiyosaki

Autorica, uspješna poslovna žena i investitorica, sa suprugom Robertom Kiyosakijem pokrenula je čuvenu tvrtku "Bogati otac, siromašni otac". Napisala je ovaj koristan financijski savjetnik za one žene koje hoće biti financijski neovisne o muškarcu, obitelji, tvrtki ili vladi. Prema statistikama, got

Format Meki uvez
Godina izdanja 2010
Broj stranica 285
Dimenzije 13x20

Sažetak knjige

Autorica, uspješna poslovna žena i investitorica, sa suprugom Robertom Kiyosakijem pokrenula je čuvenu tvrtku "Bogati otac, siromašni otac". Napisala je ovaj koristan financijski savjetnik za one žene koje hoće biti financijski neovisne o muškarcu, obitelji, tvrtki ili vladi. Prema statistikama, gotovo svaka žena u nekom razdoblju života okusi siromaštvo: iako se novcem ne može kupiti sreća, novac ipak omogućuje neke udobnosti u nevolji, naravno, ako je u posjedu vlasita lisnica i vlastita financijska mudrost.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Katarina Zrinski d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Miloš Subotić
ISBN-13: 9789532361834
Dimenzije: 13x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?