book cover
Angažiranost zaposlenika Scott Carbonara
book cover
Pročitaj odlomak

Angažiranost zaposlenika

Vodič za menadžere

Scott Carbonara

Uspješni menadžeri razumiju da je njihov posao pomoći zaposlenicima da obave svoj posao najbolje što mogu, a ne samo po naredbi. Ovaj vodič za menadžere pokazuje liderima na svim razinama kako izgraditi veze koje potiču suradnju i pokreću značajno poboljšanje učinkovitosti. Naučite kako potaknuti od

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 288
Dimenzije 15x23

Sažetak knjige

Uspješni menadžeri razumiju da je njihov posao pomoći zaposlenicima da obave svoj posao najbolje što mogu, a ne samo po naredbi. Ovaj vodič za menadžere pokazuje liderima na svim razinama kako izgraditi veze koje potiču suradnju i pokreću značajno poboljšanje učinkovitosti. Naučite kako potaknuti odanost, povjerenje i angažiranost, stvoriti kulturu pozitivnog razmišljanja, osnažiti zaposlenike da djeluju kao interni poduzetnici, i kako postati "najbolji šef ikad” – ne gubeći iz vida poslovne ciljeve. Naučite kako svoje zaposlenike učiniti angažiranima i uspješnima – i omogućiti vlastiti uspjeh u isto vrijeme. Veliki dio istraživanja pokazuje da angažiranost zaposlenika nije samo hir niti su strategije bazirane na nedokazanim teorijama. Točnije, istraživanja na temu angažiranosti zaposlenika ubrzano rastu. Počela su točnije određivati što potiče zaposlenike da naprave više nego da samo dođu na posao i prime plaću. Naime, većina nalaza o angažiranosti zaposlenika donosi ohrabrujuće vijesti za kompanije i menadžere: strategije angažiranosti mogu se naučiti, primijeniti i povećati kako bi zaposlenici mogli osloboditi diskrecijski trud koji imaju u sebi. Lideri, želite li vidjeti svoje zaposlenike da rade više umjesto da se samo pojave na poslu i pruže vam običan radni dan za svoju plaću? Biste li voljeli: Da su vaši zaposlenici srcem i umom na poslu? Da se drže vas i vaše kompanije iako imaju druge opcije za posao? Da vaši zaposlenici voze kroz mećavu kako bi došli na posao? Da dijele uzbuđenje s vama, vašim klijentima te ciljevima i misijom vaše organizacije? Da su vam osobno i profesionalno odani? Da dijele s vama briljantne, kreativne poslovne ideje i prijedloge? Da se prema poduzeću ponašaju kao suvlasnici? Da sudjeluju u stvaranju i razvijanju zajedničke poslovne kulture? Lideri, vi imate više kontrole nad angažiranošću vaših zaposlenika nego što znate. Možete pomoći razvoju vaših zaposlenika i poslovne kulture. Nije ništa komplicirano, ali zahtijeva od vas da naučite što motivira vaše zaposlenike i da to primijenite stvaranjem okoline koja oslobađa moć strastvene, angažirane radne snage. Svrha je ove knjige pružiti vam praktičan vodič za angažman zaposlenika.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mate d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Valentina Šarac Lekić
ISBN-13: 9789532463950
Dimenzije: 15x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?