book cover
Život koji želiš živjeti Jan Bolić
book cover
Pročitaj odlomak

Život koji želiš živjeti

Život, inspiracija i sreća

Jan Bolić

Nemoj biti obični prolaznik u životu, budi zabavljač ulice koji okupi ljude oko sebe - to je jedan od stihova iz knjige Jana Bolića Život koji želiš živjeti. Jan Bolić knjigu započinje biografski, predstavljajući se čitatelju - rođen je kao zdravo dijete, a majka je primijetila da se razvija drukči

Format Meki uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 230
Dimenzije 14,8x21

Sažetak knjige

Nemoj biti obični prolaznik u životu, budi zabavljač ulice koji okupi ljude oko sebe - to je jedan od stihova iz knjige Jana Bolića Život koji želiš živjeti. Jan Bolić knjigu započinje biografski, predstavljajući se čitatelju - rođen je kao zdravo dijete, a majka je primijetila da se razvija drukčije nego njegovi vršnjaci kad nije prohodao. Iako je njegova bolest, spinalna mišićna atrofija tip 2, napredovala i onemogućavala mu kretanje, pohađao je redovnu školu. Odlučujuće za njegovo sazrijevanje bila je teška zdravstvena kriza u kojoj mu je život spasila medicinska sestra koja ga je oživljavala i proveo je dva mjeseca u bolnici na respiratoru. Od tada, Jan Bolić svoj život doživljava sa zahvalnošću i veseljem, svjestan da se u trenu sve može promijeniti. Svoje spoznaje o zdravlju i zahvalnosti, o životnim izborima, o odnosu prema ljudima, osjećajima, mentalnoj snazi i odgovornosti mladi pisac iz Rijeke, koji piše jednim prstom po ekranu laptopa, objavljivao je na blogovima i svoje je zapise skupio u svoju četvrtu knjigu, Život koji želiš živjeti. Knjiga ima četiri tematska poglavlja - Prihvati, Vjeruj, Rasti i Budi zahvalan. Zašto treba prihvatiti odgovornost za svoje odluke, biti zahvalan životu, provoditi vrijeme s najdražima i kako upravljati svojim životom kako bi doista postao život koji želimo živjeti - tumači Jan Bolić na temelju vlastitog iskustva i spoznaja do kojih je došao promatrajući svijet oko sebe. Mudre misli, prisjećanja i pouke Jana Bolića do srži su iskrene, autentične i dobronamjerne, a mnogima mogu pomoći osvijestiti ljubav prema najbližima te vlastito samopouzdanje, kreativnost i snage kojima mogu mijenjati svijet. Knjigu Jana Bolića Život koji želiš živjeti preporučuju Sandro Kraljević i Maja Prović.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Beletra j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538209284
Dimenzije: 14,8x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?