book cover
Voli me više od svega na svijetu Mira Furlan
book cover
Pročitaj odlomak

Voli me više od svega na svijetu

Mira Furlan

Za Miru Furlan se može pouzdano reći da je najveća filmska i kazališna diva s naših prostora, čiji je život Holywoodska romansa prepuna uspona i padova, trijumfa, ljubavi, izdaja i gubitaka. Autobiografija Mire Furlan završena je kratko prije njene prerane smrti, i u njoj nam, kroz izrazito raskošan

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 640
Dimenzije 15x22,5

Sažetak knjige

Za Miru Furlan se može pouzdano reći da je najveća filmska i kazališna diva s naših prostora, čiji je život Holywoodska romansa prepuna uspona i padova, trijumfa, ljubavi, izdaja i gubitaka. Autobiografija Mire Furlan završena je kratko prije njene prerane smrti, i u njoj nam, kroz izrazito raskošan i veličanstven književni stil, pripovijeda svoj životni put i svih onih koje je dotaknula. „Voli me više od svega“ je prozor u vrijeme kojeg više nema, koje je nestalo raspadom Jugoslavije i ratom; vrijeme generacije koja je vjerovala da svijet može biti bolji i za koje više nema mjesta u 21. stoljeću. Ne štedeći se, Mira Furlan uspjela je svoje raskošno životno iskustvo pretvoriti u književni tekst koji više nalikuje romanu nego autobiografiji. Čitajući ovu knjigu nećete pročitati samo njene riječi, već ćete pročitati samu Miru Furlan - beskompromisnu, snažnu, nježnu, onakvu kakva je bila u svojoj punoj veličini.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Fraktura d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Iva Karabaić
ISBN-13: 9789533583754
Dimenzije: 15x22,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?