Tuširanje duše
0

Tuširanje duše

Danijela Martinović

Ova knjiga je istovremeno ispovijed, putopis kroz život, te duboko uranjanje u dušu Danijele Martinović. Kroz ove stranice, ona vas poziva u svoj osobni svijet, ne krijući se iza javne persone koju...

25,00 €

Sažetak knjige

Ova knjiga je istovremeno ispovijed, putopis kroz život, te duboko uranjanje u dušu Danijele Martinović. Kroz ove stranice, ona vas poziva u svoj osobni svijet, ne krijući se iza javne persone koju svi prepoznaju, već pokazujući svoje autentično ja. Kroz naraciju koja je iskrena, do srži emotivna i često bolno realna, Danijela se odriče zaštitnog oklopa kojeg je nosila godinama. Ovdje nema mjesta za uljepšavanje; ovo je život u njegovom najgolijem obliku, gdje se nada i očaj, radost i bol, usponi i padovi isprepliću u čudesnom haosu. Svaka poglavlje otkriva novu slojevitost njene duše, bilo da je riječ o njenim ranim godinama, izazovima koji dolaze s javnom karijerom, ili osobnim borbama koje je vodila daleko od reflektora. Zaborav, kao mehanizam zaštite, ovdje je razotkriven i suočen s otvorenim srcem. Danijela se ne boji zapitati što znači bježanje od prošlosti i kako se suočiti sa strahovima koji su joj oblikovali identitet. Njena priča je upotpunjena moćnim osjećajima koje je teško imenovati, ali su univerzalno prepoznatljive. To su osjećaji koji izviru iz najdubljih dijelova našeg bića i koji nas podsjećaju da smo, u svojoj srži, svi isti – ranjivi, ali i izuzetno snažni. Naslov ove knjige je iznenađujuće točan. Zaista vas čeka tuširanje duše: osvježavajuće, pročišćujuće i potpuno transformirajuće. U ovoj knjizi nećete samo pronaći životopis jedne od najutjecajnije pjevačice u Hrvatskoj, već i priliku za introspekciju o vlastitom životu. Knjiga je ovo o hrabrosti, suočavanju sa sobom, i otkrivanju svoje istine.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Danijela Dama j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789535061403

17x23cm

Meki uvez

2023.

264

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?