Putovanje zvano igra
1

Putovanje zvano igra

Marko Babić

Što učiniti kada znate da vam je vrijeme odbrojano? Predati se očaju? Pokušati odživjeti konačne dane sa što više dostojanstva? Napisati knjigu koja će nastaviti ohrabrivati one koji su prisiljeni...

19,00 €

Sažetak knjige

Što učiniti kada znate da vam je vrijeme odbrojano? Predati se očaju? Pokušati odživjeti konačne dane sa što više dostojanstva? Napisati knjigu koja će nastaviti ohrabrivati one koji su prisiljeni koračati vašim putem desetljećima koja koje dolaze? Ova knjiga pratila je Markov život od trenutka dijagnoze, do transplantacije koštane srži godinu dana kasnije, te nam donosi njegov jedinstven pogled koji je ustrajao u svom optimizmu, nadi, humoru, predanosti, i disciplini, unatoč egzistencijalno težini koja ga je tištila. I unatoč tomu što nam je sarkom oteo jednu veličanstvenu dušu, njegova riječ ostaje da nas podsjeća da nikada ne napustimo principe koje nas čine ljudskim bićima, čak i kada smo suočeni lice u lice sa svojim krajem.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Studio Tinel

Hrvatski jezik

9789535070603

13.5x20.5cm

Meki uvez

2023.

280

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?