book cover
Obećana zemlja Barack Obama
book cover
Pročitaj odlomak

Obećana zemlja

Barack Obama

Ova očaravajuća i intimna ispovijest o 44. i prvom crnom predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država, koji je inspirirao svijet da obnovi vjeru u moć istinske demokracije. U prvom dijelu ovog dugo-očekivanog memoara, Barack Obama pripovjeda priču o svojoj nevjerojatnoj Odiseji koja počinje od mladića

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 768
Dimenzije 15x23

Sažetak knjige

Ova očaravajuća i intimna ispovijest o 44. i prvom crnom predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država, koji je inspirirao svijet da obnovi vjeru u moć istinske demokracije. U prvom dijelu ovog dugo-očekivanog memoara, Barack Obama pripovjeda priču o svojoj nevjerojatnoj Odiseji koja počinje od mladića u potrazi za identitetom do vođe slobodnog svijeta, i koja iznosi duboko osobne detalje o Obaminoj političkoj edukaciji, kao i ključne trenutke njegovog političkog putovanja do prvog mandata kao predsjednika SAD-a; put koji je ispunjen dramatičnom transformacijom i dubokim političkim nemirima. O svom osvrtu na svoj dvostruki mandat, Barack Obama pokazuje neviđenu iskrenost i sposobnost introspekcije te istovremeno prikazuje čovjeka koji se suočio oči u oči za duhom vremena i označio novo vrijeme nade i promjene. Ova knjiga čitatelju donosi uvid u život u Bijeloj Kući i Ovalnom Uredu, o čovjeku koji je nosio Američku naciju kroz globalnu financijsku krizu, kroz sukobe sa Vladimirom Putinom, ratne krize u Afganistanu, reformu burze Wall Streeta i mnogo više… I naposljetku, knjiga koja će vam vratiti vjeru u demokraciju i snagu zajednice izgrađene na povjerenju i suosjećanju.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Planetopija d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Suzana Szabo
ISBN-13: 9789532574753
Dimenzije: 15x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?