Ne možeš mi ništa
0

Ne možeš mi ništa

David Goggins

Ovladajte svojim umom i pobijedite loše izglede

24,00 €

Sažetak knjige

Teško da se danas može naći netko tko je imao teži početak od Davida Gogginsa. Već od najranije dobi, život mu je bio pakao siromaštva, diskriminacije, i fizičkog zlostavljanja. Čak i na pragu zrelosti, dani su mu bili mračni, a noći besane. No, unatoč paklenim počecima, Goggins je uspio preokrenuti svoj život kroz samodisciplinu, mentalnu snagu i predanost. Od mladića opterećenog depresijom i prekomjernom težinom, preobrazio se u uglednu figuru u američkim oružanim snagama te postao jedan od vodećih svjetskih sportaša u izdržljivosti. Počnimo od njegovih profesionalnih uspjeha: završena obuka za SEAL mornaricu, vojni rendžer, taktički kontrolor zračnog prometa, lista može ići unedogled. No njegovi sportski uspjesi su još impresivniji: rekordan rezultat u nizu natjecanja u izdržljivosti, preko 60 ultramaratona, ultratriatlona, Guinessov rekord u zgibovima (4030 u 17 sati), te nagrada za “Najfit muškarca SAD-a”. U svojoj autobiografiji "Ne možeš mi ništa", Goggins dijeli svoje iskustvo kako bi pokazao da ljudi obično koriste samo ograničeni dio svojih kapaciteta, svega 40%, što on naziva "Pravilom četrdeset posto". Kroz ovu knjigu, Goggins će vas inspirirati da prihvatite bol, nadvladate strahove i dosegnete vrhunac svog potencijala.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Budilnik izdavaštvo j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538442087

0x21x14cm

Meki uvez

-

368

Sanja Ščibajlo

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje