Moji ožiljci, moje pobjede
0

Moji ožiljci, moje pobjede

Ljiljana Pranjić

Priča žene koja nije žalila ni za čim i inspirirala tisuće

22,00 €

Sažetak knjige

Knjiga „Moji ožiljci, moje pobjede“ satkana je od brojnih crtica iz bogate riznice autoričine životne filozofije i zdravog odnosa prema sebi i prema teškoj bolesti s kojom se borila 21 godinu. Autorica je svoje ideje, promišljanja i mudrosti pretakala u rado praćene, inspirirajuće tekstove, a krug njezinih najbližih prijatelja omogućio je da se ti zapisi posthumno ukoriče, ne samo u svrhu očuvanja uspomene na nju, već kao doprinos nastavku autoričine istinske životne misije.<br>

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Zaklada Ljiljana Pranjić - Živi svoje snove

Hrvatski jezik

9789535034506

16.5x23.5cm

Meki uvez

2022.

312

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje