book cover
Baština Nikola Čelan
book cover
Pročitaj odlomak

Baština

Kako sam preživio splitske devedesete i prvih 10 godina TBF-a

Nikola Čelan

Autor je novinar, pisac i glazbenik, jedan od osnivača The Beat Fleeta, klape Iskon i pokretač i frontmen grupe Libar. U ovoj knjizi osim detalja o osnivanju TBF-a, govori o devedesetim godinama prošloga stoljeća u kojima su mladi sami sebi organizirali zabavu na ulicama punim droge, nerijetko i nas

Format Meki uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 191

Sažetak knjige

Autor je novinar, pisac i glazbenik, jedan od osnivača The Beat Fleeta, klape Iskon i pokretač i frontmen grupe Libar. U ovoj knjizi osim detalja o osnivanju TBF-a, govori o devedesetim godinama prošloga stoljeća u kojima su mladi sami sebi organizirali zabavu na ulicama punim droge, nerijetko i nasilja. U tom periodu je i nastala grupa, što označava početak urbane scene u Splitu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Sjeverni pol d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?