book cover
Autobiografija i izabrana pisma Charles Darwin
book cover
Pročitaj odlomak

Autobiografija i izabrana pisma

Charles Darwin

Tko je zapravo bio Charles Darwin, čovjek koji je tako snažno i duboko utjecao na stvaranje znanošću obilježene slike današnjeg svijeta? Ovdje je prilika da se s njime upoznamo preko autoportreta koji je sam napisao. Čitanjem Autobiografije u kojoj je opisao sebe i život koji je proživio. Njezinu pr

Format Meki uvez
Godina izdanja 2016
Broj stranica 194
Dimenzije 13,5x19

Sažetak knjige

Tko je zapravo bio Charles Darwin, čovjek koji je tako snažno i duboko utjecao na stvaranje znanošću obilježene slike današnjeg svijeta? Ovdje je prilika da se s njime upoznamo preko autoportreta koji je sam napisao. Čitanjem Autobiografije u kojoj je opisao sebe i život koji je proživio. Njezinu prijevodu na hrvatski pridodaje se i izbor Darwinovih važnijih pisama vezanih uz autobiografsku tematiku.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Alfa d.d.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Josip Balabanić
ISBN-13: 9789532977936
Dimenzije: 13,5x19
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?