book cover
Autobiografija frontmana grupe Motörhead: White line fever !! Lemmy Kilmister
book cover
Pročitaj odlomak

Autobiografija frontmana grupe Motörhead: White line fever !!

Lemmy Kilmister Janiss Garza

Čovjek gotovo nepristojne pristojnosti. Čovjek čije noge nisu vidjele sunca do 1992. Čovjek koji nije trpio gadove niti folirante. Čovjek koji je obožavao i cijenio žene. Čovjek koji je volio slagati figurice iz Kinder jaja. Čovjek koji je bio sinonim za opaki životni stil i koji je sve druge puštao

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 288

Sažetak knjige

Čovjek gotovo nepristojne pristojnosti. Čovjek čije noge nisu vidjele sunca do 1992. Čovjek koji nije trpio gadove niti folirante. Čovjek koji je obožavao i cijenio žene. Čovjek koji je volio slagati figurice iz Kinder jaja. Čovjek koji je bio sinonim za opaki životni stil i koji je sve druge puštao da žive svoj, bez osude.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Rockmark d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Tomislav Belanović
ISBN-13: 9789538292033
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?