Sažetak knjige

Za Nolie Rathbone najlakše je pretvarati se. Pretvarati se da je netko drugi, da je ljudsko biće, da njezina prošlost ne postoji. No kada u njezin život ušetaju ugledan i bolno privlačan inspektor Reda i moćni, neodoljivo šarmantan neljudski čarobnjak, okolnosti njezina osamljenog života bit će okrenute naglavačke, a Nolie će biti pozvana na novu dužnost. Sakrivati tajne i istinu o svojoj obitelji odjednom će postati puno teže. Tražeći Grimorij, držeći stražu, nastojeći žonglirati između svojeg ljudskog posla i neljudskog života, Nolie će se naći u središtu spletki i sukoba čuvara i neljudi, Dvora i Reda. I dok ona traži utočište između stranica knjiga, skrivena povijest njezine obitelji promolit će svoje ružne istine povezane ne samo s njom samom, nego i potencijalnim uništenjem Zemaljskog predjela. Ako na vrijeme ne otkrije tajnu krvi svojih predaka, na njezinim će rukama biti krv nedužnih. Nolie će zato napraviti sve kako se ne bi prolila kriva krv.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Ivanka Ferenčić Martinčić

Hrvatski jezik

9789534974605

13.8x21.3cm

Meki uvez

2021.

250

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje