Hiperion
0

Hiperion

Dan Simmons

Spjev o Hiperionu, knjiga 1

24,99 €

Sažetak knjige

Svračak, jedno od najmoćnijih stvorenja u svemiru, čelični je gorostas s četiri ruke koji se nastanio na Hiperionu. Nekima je ultimativni izvor straha, drugima je predmet obožavanja, a nekolicina se zaklela da će mu stati u kraj. Kome god se priklonili, činjenica ostaje: sve ih Svračak čeka na kraju puta. Po svemu sudeći, kraj svijeta nadvio se nad galaksijom. Carstva se ruše, kraljevi padaju, i njihovi podanici plaćaju cijenu. No u svom tom kaosu, sedam putnika koračaju svojim posljednjim putovanjem, a njihova potraga za odgovorima vodi ih ravno u Svračkov svijet. Svaki putnik nosi s sobom teška bremena i tajne koje bi mogle promijeniti sudbinu cijelog čovječanstva. Hiperion je epska priča koja kombinira elemente visoke znanstvene fantastike, mitologije i književne dubine, čineći ga jednim od ključnih djela u žanru, poredjujući se s klasikama poput Dine, Lijeve ruke tame i Vrlo lijepog novog sveta.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Hangar 7 d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538408373

0x21x14cm

Meki uvez

2023.

450

Domagoj Čavrak

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje