book cover
Azurni ključ Trevor Schmidt
book cover
Pročitaj odlomak

Azurni ključ

Trevor Schmidt

Tisuću tona rudače ne može samo tako nestati iz brodskog teretnog prostora, zar ne? Ali upravo se to dogodilo Liamu: cijeli teret koji je prevozio za račun korporacije Vesta jednostavno je ispario između kontrolne postaje i odredišta. Naravno da mu nitko ne vjeruje – no čak i da mu povjeruju, pravi

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 239
Dimenzije 14x20

Sažetak knjige

Tisuću tona rudače ne može samo tako nestati iz brodskog teretnog prostora, zar ne? Ali upravo se to dogodilo Liamu: cijeli teret koji je prevozio za račun korporacije Vesta jednostavno je ispario između kontrolne postaje i odredišta. Naravno da mu nitko ne vjeruje – no čak i da mu povjeruju, pravi problem leži u činjenici da je korporacija Vesta zapravo mafijaška organizacija. Od one vrste koja ne oprašta pogreške. Da bi izvukao živu glavu, Liam će morati otkriti što se dogodilo, što će ga odvesti sve do rudnika u asteroidnom pojasu, i duboko u slojeve složene zavjere.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Književna udruga Krug knjiga
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Milena Benini
ISBN-13: 9789538055379
Dimenzije: 14x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?