Azurni ključ
0

Azurni ključ

Trevor Schmidt

Tisuću tona rudače ne može samo tako nestati iz brodskog teretnog prostora, zar ne? Ali upravo se to dogodilo Liamu: cijeli teret koji je prevozio za račun korporacije Vesta jednostavno je ispario...

23,76 €

Sažetak knjige

Tisuću tona rudače ne može samo tako nestati iz brodskog teretnog prostora, zar ne? Ali upravo se to dogodilo Liamu: cijeli teret koji je prevozio za račun korporacije Vesta jednostavno je ispario između kontrolne postaje i odredišta. Naravno da mu nitko ne vjeruje – no čak i da mu povjeruju, pravi problem leži u činjenici da je korporacija Vesta zapravo mafijaška organizacija. Od one vrste koja ne oprašta pogreške. Da bi izvukao živu glavu, Liam će morati otkriti što se dogodilo, što će ga odvesti sve do rudnika u asteroidnom pojasu, i duboko u slojeve složene zavjere.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Književna udruga Krug knjiga

Hrvatski jezik

9789538055379

14x20cm

Tvrdi uvez

2018.

239

Milena Benini

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje