book cover
Aurora početak i kraj Martina Sršek Kopić
Kupi 70,01 kn (9,29 €) 89,00 kn (11,81 €)
book cover
Pročitaj odlomak

Aurora početak i kraj

Martina Sršek Kopić

Fantastična priča u kojoj se isprepliću mitovi, legende, vještice, bogovi, čarolije, snovi i vizije – knjiga u kojoj će uživati svi ljubitelji fantasy žanra, ali i svi oni koji požele pročitati nešto posve drugačije! Aurora, mlada vještica, sada udana žena, majka trogodišnje djevojčice i uspješna li

89,00 kn (11,81 €)

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 70,01 kn (9,29 €)

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 176
Dimenzije 14,5x21

Sažetak knjige

Fantastična priča u kojoj se isprepliću mitovi, legende, vještice, bogovi, čarolije, snovi i vizije – knjiga u kojoj će uživati svi ljubitelji fantasy žanra, ali i svi oni koji požele pročitati nešto posve drugačije! Aurora, mlada vještica, sada udana žena, majka trogodišnje djevojčice i uspješna liječnica još je jednom suočena s izazovom. Ovaj put to je opstanak čitavog čovječanstva. Hoće li i ovaj put uspjeti?

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Prof&Graf, obrt za izdavačke usluge
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538453021
Dimenzije: 14,5x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?