book cover
Aleja prokletstva Roger Zelazny
book cover
Pročitaj odlomak

Aleja prokletstva

Roger Zelazny

Nakon trodnevnog nuklearnog rata, koji je poremetio vrijeme i letove učinio nemogućima, jedini veliki džepovi preživjele civilizacije su u Kaliforniji i oko Bostona. Bostonom hara kuga, u Los Angelesu imaju lijek, ali kako ga dopremiti preko 5000 kilometara ALEJE PROKLETSTVA? Ruševine, radioaktivnos

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 240
Dimenzije 14x20

Sažetak knjige

Nakon trodnevnog nuklearnog rata, koji je poremetio vrijeme i letove učinio nemogućima, jedini veliki džepovi preživjele civilizacije su u Kaliforniji i oko Bostona. Bostonom hara kuga, u Los Angelesu imaju lijek, ali kako ga dopremiti preko 5000 kilometara ALEJE PROKLETSTVA? Ruševine, radioaktivnost, čudovišta, mutirane životinje svih vrsta – a tamo gdje još ima ljudi, opasniji su od zvijeri. Aleja nikomu ne prašta – ubila je najboljeg bostonskog vozača, koji je vijest o kugi donio umirući. Tko želi proći kroz Aleju, mora biti najbolji. A najbolji je Hell Tanner, posljednji preživjeli Anđeo Pakla, nasilnik, ubojica, kriminalac, koji ne želi ići – ali to je jedina šansa da se izvuče s doživotne robije. Put je gadan, ali gadan je i Hell Tanner, a tko je gadniji može otkriti samo ALEJA PROKLETSTVA.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Zagrebačka naklada d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Marko Fančović
ISBN-13: 9789532522365
Dimenzije: 14x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?