Aleja prokletstva
AKCIJA -49,96%
0

Aleja prokletstva

Roger Zelazny

Nakon trodnevnog nuklearnog rata, koji je poremetio vrijeme i letove učinio nemogućima, jedini veliki džepovi preživjele civilizacije su u Kaliforniji i oko Bostona. Bostonom hara kuga, u Los...

6,51 € (49,05 kn) 13,01 € (98,02 kn)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 0,00 € (0,00 kn)

Sažetak knjige

Nakon trodnevnog nuklearnog rata, koji je poremetio vrijeme i letove učinio nemogućima, jedini veliki džepovi preživjele civilizacije su u Kaliforniji i oko Bostona. Bostonom hara kuga, u Los Angelesu imaju lijek, ali kako ga dopremiti preko 5000 kilometara ALEJE PROKLETSTVA? Ruševine, radioaktivnost, čudovišta, mutirane životinje svih vrsta – a tamo gdje još ima ljudi, opasniji su od zvijeri. Aleja nikomu ne prašta – ubila je najboljeg bostonskog vozača, koji je vijest o kugi donio umirući. Tko želi proći kroz Aleju, mora biti najbolji. A najbolji je Hell Tanner, posljednji preživjeli Anđeo Pakla, nasilnik, ubojica, kriminalac, koji ne želi ići – ali to je jedina šansa da se izvuče s doživotne robije. Put je gadan, ali gadan je i Hell Tanner, a tko je gadniji može otkriti samo ALEJA PROKLETSTVA.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Zagrebačka naklada d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532522365

14x20cm

Meki uvez

2019.

240

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?