22 stoljeća
NEDOSTUPNO
0

22 stoljeća

Vedran Volarić

Djelo inspirirano ''Atlasom oblaka'' Davida Mitchella može se čitati i kao zbirka kratkih priča, i to ne nužno kronološkim slijedom, čemu u prilog ide i naizgled relativna tmatska samostalnost svakog...

15,93 €

Sažetak knjige

Djelo inspirirano ''Atlasom oblaka'' Davida Mitchella može se čitati i kao zbirka kratkih priča, i to ne nužno kronološkim slijedom, čemu u prilog ide i naizgled relativna tmatska samostalnost svakog poglavlja, koja su, osim toga pisana različitim stilom te oblikovana različitim grafičkim elementima, što romanu daje i obilježja konceptualnosti. No u prvom planu ipak je - priča sama. Roman čine različiti likovi koji na različite načine žive u različitim stoljećima, ali s različitim krajnjim ishodima, dok je domino efekt ono što povezuje sve u jednu cjelinu.<br>

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Vošicki j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532782455

14x21cm

Meki uvez

2017.

242

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje