book cover
22 stoljeća Vedran Volarić
book cover
Pročitaj odlomak

22 stoljeća

Vedran Volarić

Djelo inspirirano ''Atlasom oblaka'' Davida Mitchella može se čitati i kao zbirka kratkih priča, i to ne nužno kronološkim slijedom, čemu u prilog ide i naizgled relativna tmatska samostalnost svakog poglavlja, koja su, osim toga pisana različitim stilom te oblikovana različitim grafičkim elementima

Format Meki uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 242
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Djelo inspirirano ''Atlasom oblaka'' Davida Mitchella može se čitati i kao zbirka kratkih priča, i to ne nužno kronološkim slijedom, čemu u prilog ide i naizgled relativna tmatska samostalnost svakog poglavlja, koja su, osim toga pisana različitim stilom te oblikovana različitim grafičkim elementima, što romanu daje i obilježja konceptualnosti. No u prvom planu ipak je - priča sama. Roman čine različiti likovi koji na različite načine žive u različitim stoljećima, ali s različitim krajnjim ishodima, dok je domino efekt ono što povezuje sve u jednu cjelinu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Vošicki j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532782455
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?