book cover
20.000 milja pod morem - 20.000 Leagues Under the Sea Jules Verne
book cover
Pročitaj odlomak

20.000 milja pod morem - 20.000 Leagues Under the Sea

Jules Verne

Sva djela  Arthura Conana Doylea zasjenio je uspjeh Pustolovina Sherlocka Holmesa koje su najprije objavljivanje u nastavcima u časopisu Strand 1891., a zatim su 1892. sabrane u zbirku od dvanaest priča. Pisac je postigao uspjeh odabravši formu kratkih priča i stvorio detektiva izuzetne moći opažanj

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 68
Dimenzije 13,5x20

Sažetak knjige

Sva djela  Arthura Conana Doylea zasjenio je uspjeh Pustolovina Sherlocka Holmesa koje su najprije objavljivanje u nastavcima u časopisu Strand 1891., a zatim su 1892. sabrane u zbirku od dvanaest priča. Pisac je postigao uspjeh odabravši formu kratkih priča i stvorio detektiva izuzetne moći opažanja i zaključivanja. Dvojezično izdanje (hrvatski i engleski jezik)

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Begen d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 13,5x20
Ilustrator: Francesc Rafols
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?