book cover
Batman: Prokleti Brian Azzarello
book cover
Pročitaj odlomak

Batman: Prokleti

Brian Azzarello

Joker je mrtav. U to nema sumnje. Ali još je misterij je li mu Batman konačno slomio štrkljavi vrat ili je to učinila neka druga zlokobna sila u Gotham Cityju. Problem je što se Batman ne može sjetiti… I što više uranja u taj zakučasti slučaj, to više sumnja u sve što otkriva. Dakle, ima li bolje os

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 176
Dimenzije 24x30,7

Sažetak knjige

Joker je mrtav. U to nema sumnje. Ali još je misterij je li mu Batman konačno slomio štrkljavi vrat ili je to učinila neka druga zlokobna sila u Gotham Cityju. Problem je što se Batman ne može sjetiti… I što više uranja u taj zakučasti slučaj, to više sumnja u sve što otkriva. Dakle, ima li bolje osobe da ga izvede na pravi put od… Johna Constantinea? Problem je u tome što John voli dobar misterij, ali još se i više voli poigravati ljudskim umovima. I tako će, uz Johnovu “pomoć”, njih dvojica zaroniti u odbojno podzemlje Gothama, dok jure prema zapanjujućoj istini o tome tko je ubio Jokera.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Naklada Fibra d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Nikola Pezić
ISBN-13: 9789533214924
Dimenzije: 24x30,7
Ilustrator: Lee Bermejo
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?