book cover
Alix Senator: Moć i vječnost Jacques Martin
book cover
Pročitaj odlomak

Alix Senator: Moć i vječnost

Svezak 7.

Jacques Martin Valérie Mangin

Rim, 12. godina pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od pedeset godina. Alix i Kefren, zazidani u augustovoj grobnici čekaju smrt. Enakov sin je izgubio sve tragajući za Kibelinim kipom od Orihalka. Ne obazirući se na njihovu sudbinu car naređuje svojoj sestri Lidiji da uništi stra

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 48
Dimenzije 23,5x31

Sažetak knjige

Rim, 12. godina pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od pedeset godina. Alix i Kefren, zazidani u augustovoj grobnici čekaju smrt. Enakov sin je izgubio sve tragajući za Kibelinim kipom od Orihalka. Ne obazirući se na njihovu sudbinu car naređuje svojoj sestri Lidiji da uništi strašni idol skriven u Italiji jer on nikome ne bi smio pripadati. Ipak, tko može odoljeti zovu moći i besmrtnosti?

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Bookglobe - Strana knjižara d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ana Tomičić
ISBN-13: 9789532643626
Dimenzije: 23,5x31
Ilustrator: Thierry Démarez
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?