book cover
Alix Senator: Krvoločna šuma Jacques Martin
book cover
Pročitaj odlomak

Alix Senator: Krvoločna šuma

Svezak 10.

Jacques Martin Valérie Mangin

Rim, 12. godina pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od pedeset godina. Alixova velika ljubav upravo je umrla u njegovom naručju. Lidia, Augustova sestra, bila je posljednja žrtva zavjere fanatičnih Kibelinih svećenika. Senator se iz očaja odlučuje vratiti u Galiju. Želi se ponovno

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 48
Dimenzije 23,5x31

Sažetak knjige

Rim, 12. godina pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od pedeset godina. Alixova velika ljubav upravo je umrla u njegovom naručju. Lidia, Augustova sestra, bila je posljednja žrtva zavjere fanatičnih Kibelinih svećenika. Senator se iz očaja odlučuje vratiti u Galiju. Želi se ponovno povezati sa svojim korijenima i s obitelji svog rođaka Vanika. Međutim, iako se gotovo sve promijenilo od Cezarovog osvajanja, shvaća da prošlost teško umire.Čudovišta, koja su preživjela Galski rat, još uvijek opsjedaju šume Alezije.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Bookglobe - Strana knjižara d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ana Tomičić
ISBN-13: 9789532643794
Dimenzije: 23,5x31
Ilustrator: Thierry Démarez
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?