book cover
Alix Senator: Kibelin krik Jacques Martin
book cover
Pročitaj odlomak

Alix Senator: Kibelin krik

Svezak 5.

Jacques Martin Valérie Mangin

Rim, 12. godina pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od pedeset godina. Kefren se dočepao strašne tajne skrivene u sibillinskim knjigama. Tajanstvena Kibela od mjedi daruje moć i vječnost svojim sljedbenicima. Mladi je Egipćanin uvjeren da boginja očekuje baš njega ali da bi ostvari

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 48
Dimenzije 23,5x31

Sažetak knjige

Rim, 12. godina pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od pedeset godina. Kefren se dočepao strašne tajne skrivene u sibillinskim knjigama. Tajanstvena Kibela od mjedi daruje moć i vječnost svojim sljedbenicima. Mladi je Egipćanin uvjeren da boginja očekuje baš njega ali da bi ostvario svoj naum, morat će se zaputiti u Malu Aziju i silom otvoriti vrata velikog boginjinog svetišta, te se sukobiti sa gallima, svećenicima koji su joj se zavjetovali krvlju. Kakvu je sudbinu Kibela namijenila svetogrdnicima?

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Bookglobe - Strana knjižara d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Lana Tomerlin
ISBN-13: 9789532643602
Dimenzije: 23,5x31
Ilustrator: Thierry Démarez
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?