book cover
Alix Senator: Grad otrova Jacques Martin
book cover
Pročitaj odlomak

Alix Senator: Grad otrova

Svezak 8.

Jacques Martin Valérie Mangin

Rim, 12. godina pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od pedeset godina. Iako žaluje zbog Kefrena, Alix prihvaća carevu misiju koja ga vodi u Petru, skriveni glavni grad kraljevine Nabaten. Cinični ministar Syllaios snatri oboriti svog dekadentnog vladara te želi Rim uvući u svoje s

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 48
Dimenzije 23,5x31

Sažetak knjige

Rim, 12. godina pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od pedeset godina. Iako žaluje zbog Kefrena, Alix prihvaća carevu misiju koja ga vodi u Petru, skriveni glavni grad kraljevine Nabaten. Cinični ministar Syllaios snatri oboriti svog dekadentnog vladara te želi Rim uvući u svoje spletke. Istodobno, kraljica nastoji pridobiti senatora alixa da stane na stranu kralja. Svi su spremni učiniti sve što je potrebno kako bi si priskrbili moć: rasut će bogatstva, udružiti se s užasnim ratnicima arabije... uporabiti najstrašniji otrov.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Bookglobe - Strana knjižara d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ana Tomičić
ISBN-13: 9789532643633
Dimenzije: 23,5x31
Ilustrator: Thierry Démarez
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?