Znaš li gdje je Špišić Bukovica?
0

Znaš li gdje je Špišić Bukovica?

Ivana Lulić

S Ivanom Lulić dobili smo svjež, sažet pjev, reduciran na najbitnije teme: ljubav, smrt, identitet. U toj naoko jednostavnoj poeziji pronašli smo dubine i najviše se radovali kad bismo otkrili da...

15,90 €

Sažetak knjige

S Ivanom Lulić dobili smo svjež, sažet pjev, reduciran na najbitnije teme: ljubav, smrt, identitet. U toj naoko jednostavnoj poeziji pronašli smo dubine i najviše se radovali kad bismo otkrili da pjesnikinja zaista ostvaruje svoju mnogo puta spomenutu pobunu i promjenu upravo u otporu zadanoj stvarnosnoj pjesničkoj paradigmi, koju inače poštuje. Želja za promjenom mjesta, za putovanjem, najljepša je kad se manifestira u jeziku, koji doživljava promjenu registra i postaje od deskriptivnog jezik koji proglašava, obznanjuje primjerice da „oceana nema”. To je hrabrost za kojom čezne ova mlada pjesnikinja, od koje očekujemo da piše i dalje, iako su, kako ona kaže, „samo lude naumile živjeti od slova”. Irena Matijašević, Hrvatski radio (Poezija naglas)

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Alegria d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538475054

0x20.5x13.5cm

Meki uvez

-

111

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje