book cover
Mrtve žene Anna Terék
book cover
Pročitaj odlomak

Mrtve žene

Anna Terék

Skupljene u zbirci Mrtve žene mađarske pjesnikinje mlade generacije Ane Terek, žene kao da žive u škripu između neba i zemlje, prošlosti i sadašnjosti, dvije države i/ili dva muškarca. Tražeći sebe i svoje mjesto, utisnute između života i smrti, bilo sa željom da se vrate u ishodište, sanjajući da b

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 155
Dimenzije 13,5x21

Sažetak knjige

Skupljene u zbirci Mrtve žene mađarske pjesnikinje mlade generacije Ane Terek, žene kao da žive u škripu između neba i zemlje, prošlosti i sadašnjosti, dvije države i/ili dva muškarca. Tražeći sebe i svoje mjesto, utisnute između života i smrti, bilo sa željom da se vrate u ishodište, sanjajući da bi sve moglo biti kao nekad, ili pak jureći naprijed sa željom da svemu dođe kraj, strpljivo podnose svoje dane. Čežnja za ljubavi i toplinom, kao i prepoznavanjem te somoostarenjem, osnovni su pokretači junakinja koje ispisuje Terek.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Vošicki j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Angéla Pataki
ISBN-13: 9789535934578
Dimenzije: 13,5x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?