book cover
Biserno uresje Stipe Botica
book cover
Pročitaj odlomak

Biserno uresje

Stipe Botica

Biti svoj, kao pojedinac i kao narod, biti prepoznatljiv i ravnopravan znači biti slobodan. Šenoinski naslov ove zbirke najbolje ilustrira ne samo karakter njezina sadržaja, već i smisao jedinstvene poruke hrvatskoga pjesništva 19. stoljeća. Knjiga sadrži priređivačev proslov, tumač imena i bilješke

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 1998
Broj stranica 153
Dimenzije 13x20,6

Sažetak knjige

Biti svoj, kao pojedinac i kao narod, biti prepoznatljiv i ravnopravan znači biti slobodan. Šenoinski naslov ove zbirke najbolje ilustrira ne samo karakter njezina sadržaja, već i smisao jedinstvene poruke hrvatskoga pjesništva 19. stoljeća. Knjiga sadrži priređivačev proslov, tumač imena i bilješke o pjesnicima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Alfa d.d.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789531681636
Dimenzije: 13x20,6
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?